Thursday, September 22, 2011

Půjčky online pro Vás mají potenciálně velmi dobrou zprávu

Zdravím všechny fanoušky a prosté návštěvníky webu půjčky online. Dnes pro Vás mám skutečně velmi zajímavou a možná do budoucna také velmi dobrou zprávu. V Německu se právě dnes podařilo něco úžasného, co se možná časem projeví i u nás v naší malé zemi. Jsme velmi rádi, že právě půjčky online jsou jedním z těch webů, který Vám tyto dobré zprávy může přinést.
Každý kdo zná půjčky online a další bankovní produkty pravděpodobně velmi dobře ví, že když máte někde půjčku, musíte platit přirozeně úroky. To je naprosto běžná věc. Uroky jsou tady od toho, aby poskytovatel půjčky měl vůbec důvod tuto půjčku nabídnout, no existuje samozřejmě i další důvod a to je jakási ochrana poskytovatele půjčky. Úrokem vlastně určitým způsobem chrání svoji investici a to je naprosto v pořádku. Co naopak vůbec není normální a v pořádku a ne jenom u online úvěrů je to, když někdo požaduje za půjčku další poplatky. To je bohužel nyní u nás i jinde běžná praxe, to by však nyní mohlo zkončit.
Německý spolkový soudní dvůr dnes rozhodl, že na základě právních norem platných v EU nesmějí banky v Německu požadovat peníze zato, že Vám vevou úvěr. Zdůvodnění je poněkud dlouhé, ale hlavní důvod je, že Vás obírají o peníze už na úroku a tak není důvod, proč by Vám měli brát lováče ještě na nějakých nesmyslných poplatcích. Tuto věc si mnoho lidí uvědomuje a online půjčky jsou rády, tedy tento web a jeho tvůrci, že soud takto dopadl. Díky tomu, že i u nás platí stejný evropský zákon bychom se tak dříve nebo později měli dočkat toho, že banky už nebudou moci tyto peníze vybírat. No víte co je úplně skvělé? Banky nejspíš budou muset tyto vybrané poplatky vracet i zpětně. Proto jestli máte online půjčky platíte velké poplatky, možná se brzo dočkáte toho, že Vám banka nějaké peníze bude muset vrátit.

No comments:

Post a Comment