Tuesday, July 26, 2011

Dostat se do registru dlužníku je velice snadné

Možná si myslíte, že dostat se do registru dlužníků je něco, k něčemu potřebujete čerpat nějaký úvěr. skutečnost je ale taková, že vlastně ani nemusíte mít žádnou dlouho nesplácenou půjčku a přesto v registru dlužníků budete. Ve skutečnosti stačí jenom pár dní neplatit a jste tam. Je to velice zajímavé. Půjčky online jsou tady od toho, aby Vám o tomto tématu přinesly více informací. Pokud tedy hledáte úvěr online, možná si napřed ověřte, v jakých registrech vlastně jste, možná, že ani není nutné tyto půjčky hledat, protože ji stejně nebudete moci získat.
Mnoho lidí si myslí, že se do různých registrů dostanou až v době, kdy nějakou dobu neplatí své závazky, skutečnost je ale naprosto jiná. Ve skutečnosti každý váš úvěr, ať už splácený nebo nesplácený, který máte u nějaké naší banky je v nějakém registru, ke kterému mají banky přístup. Nevím přesně jak to je u online úvěrů, ale jestli máte úvěr v bance, musíte s tímhle prostě počítat. Každý úvěr který máte, Vám samozřejmě může stěžovat získání dalšího, je to pochopitelné, je to prostě zátěž. skutečně nevím jestl ise data sbírají od všech firem, nebo jestli k němu všechny firmy mají přístup, ale u bank je to prostě jisté. Nicméně, i když budete žádat o online úvěr, dávejte si pozor.

No skutečnost je ještě mnohem horší. Existují totiž hned tři různé registry a do jednoho se dostanete i za situace, že jste v životě neměli žádnou půjčku. Můžete se tedy dostat do situace, že poprvé v životě jdete požádat o půjčku anemusí to být zrovna půjčka online, ale i jakákoliv jiná a tato půjčka Vám budete zamítnuta, protože jste v registru. Jak je vlastně taková věc možná? Tak toto je opravdu velice jednoduché. důvodem je to, že jste se třeba jednou v životě opozdili se splátkou telefonu. Nebo jste třeba jednou pozdě zaplatili plyn. Je to jedno prostě jste v registru a půjčku nedostane i kdyby jste kdovíjak chtěli.

Vidíte, že dostat se do registru dlužníků je poměrně velice jednoduché a je velmi pravděpodobné, že v tomto registru vlastně už dávno jste. Pokud si nejste jistí, můžete si za poplatek zjistit, jestli se v těchto registrech skutečně nacházíte.

No comments:

Post a Comment