Saturday, July 16, 2011

Je za oblibou půjčky online příjmová chudoba?

V nedávné době byl proveden velice zajímavý průzkum, který se nepřímo dotýká i půjček online. Podle nejnovějších průzkumů totiž přibylo lidí, kteří jsou ohroženi tzv. příjmovou chudobou. Právě chudoba je totiž velmi velkým důvodem, proč má tolik lidí zájem o online půjčky.
Příjmová chudoba je dána naprosto přesnou částkou, která v současné době činní 112 000 Kč za rok. Pokud to chcete vědět na měsíc tak je to asi 9330 Kč. Takový člověk se pak třeba i při menších finančních problémech může dostat do situace, kdy nebude moci platit za bydlení a podobně a může se mu tak poměrně zhroutit život. Právě takoví lidé pak třeba začnou hledat online půjčky.
Možná, že to znáte i ze svého okolí, že právě chudí lidé si nejvíce půjčují to je, ale velmi veliká chyba. Právě chudáci totiž často nemají na to, aby tyto půjčky platila, což je pochopitelné. Od předchozího roku přibylo lidí, kteří mají příjmovou chudobu o více než 50 tisíc a v současné době se tak jedná již o více než 9% populace. to se vám možná nezdá mnoho, ale můžete si být jistí, že to je poměrně velké číslo. Takoví lidí se mohou velice lehce dostat do obrovských finančních problémů.

No comments:

Post a Comment