Friday, June 10, 2011

Lidé nesplácí půjčky

Online půjčky jsou stále vce oblíbenené, přitom čísla nás velmi varují. Proto znovu píšu všem, kteří hledají online půjčky. Pokud to opravdu není absolutně nutné, nehledejte online půjčky a peníze si nepůjčujte vážně. Podle statistik se totiž zadlužovaní v této zemi našich domácností stále více zhoršuje a je to celé velmi špatné. Půjčovat si třeba na dovolenou je naprostá šílenost. Nikdy si nepůjčujte peníze na věci, které ve skutečnosti nepotřebujete. Peníze by si lidé měli půjčovat jenom ve dvou případech. Pokud chcete investovat do něčeho o čem víte, že Vám vydělá velké peníze. Druhý případ je pak samozřejmě ten, že tyto peníze naprosto nutně potřebujete. I v takovém případě je však vždy lepší překousnout hrdost a pokusit se půjčit si od rodiny nebo od známých, jistě to bude mnohem více výhodné než půjčky online.
No vraťme s k těm alarmujícím číslům, která mluví o tom, jak moc se ldié u nás zadlužují, ale hlavně že nechtějí, ale mnohem pravděpodobněji prostě nemohou splácet. Je to velmi smutná situace, ale je to přesně tak a nevypadá to, že by se mělo cokoliv zlepšit. Lidé u nás by si měli uvědomit, že žít na dluh prostě není možné a žádné půjčky, ani ty které jsou online jim ve skutečnosti víc peněz do života nepřinesou. Vlastně je nutné si uvědomit, že tomu bude naprosto naopak.

Zase jsme odbočili, ale teď už se k těm číslům jistě dostaneme. Podle údajů české národní banky je v v současné době podíl nesplácených úvěrů už více než 6%. To tedy znamená, že více než každý dvacáty člověk, který má půjčené peníze je prostě neplatí. Další zajímavou věcí je, že naše domácnosti už jsuo zadlužené částkou vyšší než 1 milirda korun a naše podniky je zdatně následují. Jak tohle dopadne?

No comments:

Post a Comment