Wednesday, June 8, 2011

Slováci neradi půjčují peníze

Tentokrát nejde o půjčky online jako takové, nicméně my na webu půjčky online Vám vždy rádi přineseme informace ze světa půjček i takové, které se třeba úplně online půjček netýkají. Věděli jste například, že Slováci neradi půjčují peníze? Tedy Vám nebo mě by je možná půjčili, existuje však někdo, komu rozhodně půjčit peníze nechtějí a já si myslím, že je to tak dobře.
Řekové jsou velice levicově smýšlející lidé a tak se jim v průběhu let podařilo prosadit, že tamní zaměstnanci ve státní sektoru nemůžou dostat výpověd, mají extrémně vysoké platy a veliké důchody. Díky tomu ještě mnoha dalším věcem se řecko dostalo do tak obrovských problémů, že už několik let balancuje na pokraji státního krachu a oslabuje tak celou eurozónu, do které se dostalo podvodem. Bohužel, jestli boyvatelé eurozóny chtejí ochránit svoje peníze svoji místní ekonomiku, nechtějí aby Řecko padlo a tak radši platí a platí. Existuje však stát, který si řekl, že nebude platit za chyby a lenost jiných lidí, proto se Slovensko rozhodlo, že Řekům peníze nedá. To je velmi dobře a půjčky online jsou web, který tento krok naprosto schvaluje. Není možné, aby lidé v některém státě nepracovali a žili si obrovsky nad poměry a pak to za ně platili třeba tvrdě pracující Němci, nebo naši bratři Slováci.
rpávě nyní je to velmi aktuální téme. Řecko dostalo velikou finanční pomoc již minulý rok a teď mají dostat další peníze a to z fondu, kde mají peníze i SLováci. Ti se proti tomu samozřejmě postavili a je to velmi dobře. Tentokrát by mělo Řecko dostat půjčku neuvěřitelných 60 miliard€, přičemž minule to bylo dokonce 110 miliard € což je šílených 2,7 bilionů korun. Zajímalo by mě co tam s tím Řekové dělají. Nevím jak v Řecku fungují půjčky online, ale je poměrně jisté, že obyčejní Řekové je asi nepotřebují, když mají tak štědře dotovaný stát.

No comments:

Post a Comment